Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ruimtelijke onderbouwing

Ruimtelijke Onderbouwing - Pasmaat


Heeft u als bedrijf deskundig juridisch advies nodig of ondersteuning in de vorm van een projectleider of ondersteuning op het gebied van bouwen, aanleggen of ontwikkelen? Pasmaat heeft alles in huis om u vandaag nog van dienst te kunnen zijn!!! Vraagt de gemeente aan u om een bestemmingsplan aan te leveren? Pasmaat kan dit meestal binnen 2 weken aanleveren (onder voorbehoud van onderzoeken)


Heeft de gemeente u gevraagd om een goede ruimtelijke onderbouwing aan te leveren? Wij verzorgen dit graag voor u! Wilt u dit later toch omzetten in een bestemmingsplan? Geen probleem! Wij zetten dat tegen kostprijs voor u om naar een dergelijk bestemmingsplan!


Op basis van een omgevingsvergunning met een goede ruimtelijke onderbouwing kunt u snel een concreet bouwplan of project realiseren.


Schakel ons in een zo vroeg mogelijk moment in zodat we met u mee kunnen denken in mogelijkheden en oplossingen!


Wij werken door heel Nederland en hebben goede contacten bij veel gemeenten. Ook hebben wij al veel ruimtelijke onderbouwingen gemaakt door heel nederland.


Heeft u een geschil met de overheid over planschade, planschade-risico-analyses, bezwaarschriften, beroepsprocedures, of zaken als de WOZ?


Pasmaat is in al deze zaken DE deskundige partner voor uw bedrijf!


Heeft u advies nodig over vraagstukken met betrekking tot BTW? Stel Pasmaat uw vraag en wij zorgen binnen korte tijd voor een antwoord!


Pasmaat kan voor uw ontwikkelplannen, omgevingsvergunningen en andere vergunningen snel en deskundige hulp leveren!


Juridische ondersteuning op uw bouwterrein nodig? Pasmaat kan heel snel een juridisch loket inrichten op of naast uw bouwterrein!


Staat uw vraag hier niet tussen maar is deze vraag wel juridisch van aard of heeft het te maken met vastgoed of overheden? Bel of mail ons en wij zorgen voor u of voor een snel antwoord...of een deskundige partner op dit gebied!

Uw project of vraag, Onze zorg!!


[email protected]


0412 48 48 22