Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ruimtelijke onderbouwing

Ruimtelijke Onderbouwing - Pasmaat


Pasmaat is een gedegen adviesbureau op het gebied van Planologie, Juristen, Projectleiders en Ondersteuners. Geen groot duur kantoorpand of overhead die in rekening moet worden gebracht bij u, als klant! Wel een solide organisatie die heel snel en effectief voor u aan de slag kan gaan!


Op deze wijze kunnen wij al een bestemmingsplan vanaf 2000 euro!


Voor de eventuele benodigde onderzoeken hebben we specialisten in ons netwerk zitten die altijd de meeste goedkope manier zoeken om hun advies in het bestemmingsplan geïntegreerd te krijgen.


Dit alles wordt geregisseerd door de jurist/projectleider die ervoor zorgt dat de deelgebieden met elkaar kloppen en die dit vertaalt in uw bestemmingsplan. U leest het goed: Pasmaat werkt niet met afzonderlijke projectleiders in een bestemmingsplan! Wij zorgen ervoor dat de jurist altijd zo ervaren is dat hij ook meteen projectleider is. Voor u geen dubbele kosten! Overigens is het uurtarief van een specialist van Pasmaat erg concurrerend!


Wilt u voor uw gemeente meerdere bestemmingsplannen of projectafwijkingsbesluiten? Pasmaat zal in dat geval altijd over de grens kijken van de bestemmingsplangrenzen om te bezien of werkzaamheden kunnen worden gecombineerd!


Ook verzorgen we snel en goed een ruimtelijke onderbouwing, planschade-risico-analyse of beoordelen de planschade verzoeken die bij u zijn ingediend.


Is kostenbesparing UW motto?


Dat komt dan mooi uit want dat is ook ONS motto!!


Bel of mail ons op


[email protected].nl


0412 48 48 22


Overigens: Pasmaat kan u ook adviseren op het gebied van Handhaving, BWT, WABO en kan projectleiders leveren op het gebied van ruimtelijke processen. Wilt u advies over handhaven onder de WABO of uw gehele handhaving liever uitbesteden om zoveel mogelijk daadkracht te kunnen bereiken? Neem contact met ons op en wij maken voor u een hele interessante offerte!


Voor onze handhavingstak kijk op www.handhavingsburo.nl