Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ruimtelijke onderbouwing

Ruimtelijke Onderbouwing - Pasmaat


Pasmaat kan al een bestemmingsplan opstellen, dat geheel voldoet aan alle wettelijke eisen, voor 2000 euro exclusief BTW. Als er onderzoeken nodig zijn leveren we deze tegen kostprijs!


Pasmaat stelt Ruimtelijke Onderbouwingen op vanaf 495 euro exclusief BTW.


Pasmaat kan u helpen om uw ruimtelijke plan door de gemeente "heen te loodsen". Wij kennen de weg en weten wat nodig is. Ook kunnen wij u bijstaan indien er onverhoopt een geschil ontstaat tussen u en de gemeente of als derden "bezwaar" maken tegen uw bestemmingsplan.


Pasmaat kan uw planschade-risico-analyse opstellen of uw planschade verzoek indienen. Wil iemand planschade claimen op uw plan? Pasmaat kan u bijstaan en u adviseren!


Pasmaat is erg ervaren op het gebied van besluiten van en door overheden. Wij zijn experts op het gebied van vergunningen voor het bouwen van allerlei bouwwerken, kappen van bomen, aanleggen van paden en uitritten.

Ook als het gaat om besluiten over uw WOZ-waarde, en besluiten van de belastingdienst die te maken hebben met uw woning of ander eigendom kan Pasmaat u adviseren en u bijstaan.Wij kunnen ook uw bezwaarschrift verzorgen of u bijstaan bij de Rechtbank en de Raad van State.


Wilt u iets bouwen of wilt u juist voorkomen dat uw buurman iets bouwt? Pasmaat kan u hierin helpen en ondersteunen! Heeft uw buurman iets gebouwd waar u het niet mee eens bent? Pasmaat kan u daarbij helpen.


Staat uw vraag hier niet tussen?? Mail of bel ons en wij helpen u graag verder!!


Heeft een geschil met uw buren, huurbaas of een ander probleem?

Bel of mail ons!

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

 Snel, Deskundig, Betrouwbaar advies nodig?


[email protected].nl


0412 48 48 22